Δωρεάν κατασκευή και επεξεργασία εικόνας με AI μέσω εντολών κειμένου

Το ImageEditor.ai είναι ένας δωρεάν ιστότοπος βασισμένος σε τεχνητή νοημοσύνη, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε νέες εικόνες ή να επεξεργαστείτε υπάρχουσες, μέσω εντολών κειμένου.

imageeditor ai

Όσοι είστε στο σπίτι σας και θέλετε να περάσετε ευχάριστα μερικές ώρες με το διαδίκτυο, σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο ImageEditor.ai. Είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται ούτε καν εγγραφή. Μπορεί να σας διασκεδάσει κατασκευάζοντας νέες φωτογραφίες ή αλλάζοντας δραματικά αυτές που ήδη έχετε.

Μπορεί να κατασκευάσει εντελώς νέες φωτογραφίες μέσω της τεχνητής νοημοσύνης και με οδηγό μία περιγραφή σας σε μορφή κειμένου. Μπορείτε δηλαδή να του πείτε να σας φτιάξει μία φωτογραφία με βάση ένα δικό σας κείμενο. Αν και ο ιστότοπος μιλάει Ελληνικά στις δοκιμές μας μάλλον δεν καταλάβαινε την Ελληνική γλώσσα. Οπότε καλύτερα να του μιλήσετε στα Αγγλικά.

Ένα παράδειγμα είναι το παρακάτω όπου του ζητήσαμε να φτιάξει μία φωτογραφία με ένα αστροναύτη στο διάστημα να βγάζει selfie με ένα κινητό τηλέφωνο (Astronaut with smartphone in space taking selfie)

imageeditor ai 1

Εκτός από την δημιουργία νέων εικόνων μέσω AI, μπορείτε και να επεξεργαστείτε αυτές που έχετε και πάλι μέσω κειμένου. Μπορείτε να κάνετε δραματικές αλλαγές, όπως να αλλάξετε χτένισμα, να αλλάξετε χρώμα στο αμάξι σας, και γενικά αν έχετε μεγάλη φαντασία να κάνετε θαύματα.

Στις δοκιμές μας, ζητήσαμε να βάλει ράστα μαλλιά σε φωτογραφία του Αϊστάιν. Το αποτέλεσμα ήταν:

imageeditor ai 2

Δεν θέλουμε να σας πούμε πως κάναμε τις φωτογραφίες γνωστών πολιτικών προσώπων. Αλλά ας δούμε τη λειτουργία αυτού του εργαλείου.

Πως δουλεύει:
1. Μεταβείτε στο ImageEditor.ai και κάντε κλικ στο “Επεξεργασία εικόνας με AI” ή στο “Δημιουργήστε μία εικόνα με AI”

2. Στην πρώτη περίπτωση σύρετε και αποθέστε την εικόνα σας στην ιστοσελίδα και πληκτρολογήστε τις αλλαγές που χρειάζεστε στο πεδίο «Πείτε στο AI τις αλλαγές σας».

3. Στην δεύτερη περίπτωση συμπληρώστε ένα κείμενο – συνοπτική περιγραφή της φωτογραφίας που φαντάζεστε, στο πεδίο “Τι εικόνα θέλετε να δημιουργήσω”

Παραδείγματα: Μπορείτε να ανεβάστε μια εικόνα μιας φρουτιέρας και να του πείτε να αντικαταστήσει τα φρούτα με φράουλες. Ή να ανεβάστε μια εικόνα ενός αυτοκινήτου και πληκτρολογήστε ότι θέλετε να είναι άλλο χρώμα. Ή ανεβάστε την εικόνα ενός γραφικού τοπίου και καθορίστε την αλλαγή ως “make it winter”

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προτροπές κειμένου και τον τρόπο χρήσης τους.

Επιπλέον:

  • Στο πεδίο “Αντικατάσταση”, μπορείτε να δώσετε εντολή στην τεχνητή νοημοσύνη εάν θέλετε να αντικαταστήσετε κάτι στην εικόνα σας με βάση την προτροπή που καθορίσατε παραπάνω.
  • Για να αποτρέψετε την παραμόρφωση οποιουδήποτε προσώπου στην εικόνα από το AI, ενεργοποιήστε το πλαίσιο ελέγχου «Διορθώστε πρόσωπα».
  • Αν θέλετε η τεχνητή νοημοσύνη να δημιουργήσει οποιοδήποτε περιβάλλον για μια εικόνα από μια αρχική, ενεργοποιήστε το πλαίσιο ελέγχου «Φανταστείτε περιβάλλοντα».
  • Εάν θέλετε να μοιραστείτε την εικόνα με άλλους, μπορείτε να αντιγράψετε τον σύνδεσμο web της εικόνας και να τη στείλετε σε άλλους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τους συνδέσμους που είναι διαθέσιμοι κάτω από την εικόνα για να την μοιραστείτε σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Twitter, το WhatsApp και άλλα.

 

Συμπέρασμα:
Θα πρέπει να παίξετε πολύ με το ImageEditor.ai αφού δεν λειτουργεί όπως αναμένεται για όλες τις εικόνες.

Αν και αποδίδει αποτέλεσμα στην Ελληνική γλώσσα, αυτό είναι αλλοπρόσαλλο, άρα είναι καλύτερα το κείμενό σας να είναι στα αγγλικά.

Δεν έχει όριο στο πόσες φορές θα το χρησιμοποιήσετε, οπότε παίξτε άφοβα.

Γενικότερα το ImageEditor.ai είναι μια διασκεδαστική web εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επεξεργασία μιας εικόνας χρησιμοποιώντας το μοντέλο Stable Diffusion του AI. Το εργαλείο χρειάζεται ορισμένες σημαντικές βελτιώσεις στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα μηνύματα κειμένου προτού γίνει ευρέως αποδεκτό από το ευρύ κοινό, αλλά και πάλι αξίζει να το δοκιμάσετε.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.111 εγγεγραμμένους.
imageeditor,AI,image,εικόνα,τεχνητή,νοημοσύνη

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).