Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για κινητά του Facebook, πιθανότατα έχουν αποθηκευτεί πολύ περισσότερα δεδομένα στο ιστορικό τοποθεσίας από ό, τι νομίζετε. Αν και όλα αυτά τα δεδομένα είναι ιδιωτικά και μπορείτε να δείτε μόνο εσείς (και το Facebook φυσικά) μπορεί να θέλετε να διαγράψετε.
Να αναφέρουμε ότι μάλλον θα ανησυχήσετε αν δείτε πόσα δεδομένα τοποθεσίας έχει αποθηκεύσει το κοινωνικό δίκτυο.





