Οι περισσότεροι γνωρίζουν τη διαφορά μεταξύ της διαγραφής και της απενεργοποίησης ενός λογαριασμού στο Facebook. Αν απενεργοποιήσετε το Facebook, κλείνετε προσωρινά τον λογαριασμό σας και μπορείτε να τον επανενεργοποιήσετε ανά πάσα στιγμή. Αν διαγράψετε το Facebook, αφαιρείτε μόνιμα τα δεδομένα σας.
Ωστόσο, μπορεί να μην γνωρίζετε ότι η απενεργοποίηση του λογαριασμού σας στο Facebook δεν απενεργοποιεί τον Facebook Messenger. Έτσι τα υπόλοιπα μέλη του κοινωνικού δικτύου θα μπορούν να σας δουν και φυσικά θα μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας.





