Φάρσα: Κάντε τον κέρσορα του ποντικιού σαν να φορτώνει συνέχεια

Αν θέλετε να κάνετε φάρσα στο υπολογιστή του φίλου σας, μπορείτε να αλλάξετε το κένσορα του ποντικιού να μοιάζει ότι έχει κολλήσει και φορτώνει συνέχεια.

prank mause cursor 3

Βαριέστε και ψάχνετε ένα τρόπο να κάνετε πλάκα σε κάποιον άλλο; Μπορείτε να τον τρελάνετε κάνοντάς τον να πιστέψει ότι το μηχάνημά του έχει κολλήσει, αφού θα βλέπει τον κένσορα του ποντικιού του να δείχνει συνέχεια ότι κάτι φορτώνει. Το αστείο είναι ότι δεν θα μπορεί να το σταματήσει.

Πάμε να δούμε πως να το κάνετε:

Βήμα 1: Πηγαίνετε Ρυθμίσεις > Διευκόλυνση πρόσβασης > Δείκτης ποντικιού. Στα δεξιά πατήστε τo “Πρόσθετες ρυθμίσεις ποντικιού” και μετά το “Πρόσθετες επιλογές ποντικιού”.

Βήμα 2: Στο παράθυρο του “Ιδιότητες: Ποντίκι” που θα εμφανιστεί πηγαίνετε στην καρτέλα “Δείκτης” και με μαρκαρισμένο το “Κανονική επιλογή” πατήστε το κουμπί “Αναζήτηση”.

prank mause cursor 1

Βήμα 3:  Στο παράθυρο με όλους τουw δείκτες κάντε κλικ στο “aero_busy.ani” ή στα δύο πιο κάτω aero, ανάλογα πόσο μεγάλος θέλετε να είναι ο κένσοράς σας, και πατήστε “Άνοιγμα”.

prank mause cursor 2

Βήμα 4: Κάντε κλικ στο «Εφαρμογή».

prank mause cursor 3

Θα πρέπει να δείτε ότι το κινούμενο δείκτη που υποδηλώνει ότι είναι “Απασχολημένο” να έχει αντικαταστήσει το εικονίδιο “Κανονική επιλογή”.

Έτσι ο κέρσορας του ποντικιού είναι πλέον ένα περιστρεφόμενο μπλε κινούμενο βιντεάκι φόρτωσης που δεν θα σταματάει ποτέ.

Αν θέλετε να γυρίσετε και πάλι στην κανονική διαμόρφωση κάντε τα ίδια βήματα, μόνο που στο Βήμα 2 κάντε κλικ στο κουμπί “Χρήση προεπιλoγής”.

δείκτης,ποντίκι,mouse,cursor

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).