Μάθετε online και δωρεάν τα βασικά της JavaScript

Αν ενδιαφέρεστε για δωρεάν μαθήματα της γλώσσας προγραμματισμού JavaScript τότε δείτε την ιστοσελίδα Ultimate Courses που προφέρει 63 Online δωρεά μαθήματα για αρχαρίους.

Javascript

Συνολικά τα μαθήματα είναι 7 ώρες και αποτελούνται από 63 κομμάτια. Σας εισάγουν τα βασικά της JavaScript. Είτε είστε αρχάριος και θέλετε να μάθετε JavaScript, είτε θέλετε να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας, αυτά τα δωρεάν μαθήματα σας επιτρέπουν να την διδαχθείτε με τη δική σας ταχύτητα. Μην ξεχνάτε ότι η JavaScript είναι αυτή τη στιγμή η πιο διάσημη γλώσσα ανάμεσα στους προγραμματιστές,σε όλο το κόσμο.

Όλα τα μαθήματα παρουσιάζονται σε μικρά τμηματικά βίντεο, που κυμαίνονται από μερικά λεπτά έως και 15 λεπτά και περιλαμβάνουν αυτά τα θέματα:

  • ES2015 and beyond
  • Variables and Scoping
  • Strings, Numbers and Booleans
  • Conditional Statements
  • Operators
  • Modules
  • Arrays and Objects
  • Functions and Closures
  • Loops and Iteration

Η γλώσσα φυσικά είναι στα Αγγλικά, αλλά θεωρούμε ότι όποιος θέλει να μάθει προγραμματισμό θα πρέπει τουλάχιστον να γνωρίζει την αγγλική. Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να δείτε τα μαθήματα αυτά. Το μόνο που χρειάζεται να παρέχετε είναι το επώνυμο, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η χώρα και ο ταχυδρομικός κώδικας (εκτός από το email τα υπόλοιπα μπορούν να είναι και ψευδώνυμα). Προχωρήστε κανονικά στην αγορά των μαθημάτων που έχουν μηδενική αξία, σαν να αγοράζατε κάτι με χρήματα.

  Demonoid και πάλι online κάτω από νέο domain

Τα βίντεο είναι ολοκληρωμένα, με ήχο και εικόνα και με σαφείς εξηγήσεις και παραδείγματα (αν και θα ήταν χρήσιμη κάποια γνώση βασικών όρων, όπως το API, που χρησιμοποιούνται αλλά δεν εξηγούνται). Όπως συμβαίνει συχνά, ο ιστότοπος προσφέρει επίσης και πληρωμένα μαθήματα JavaScript καθώς και άλλες γλώσσες προγραμματισμού.

Επίσης μπορείτε να βρείτε περισσότερα μαθήματα τόσο για Javascript όσο και για άλλες γλώσσες από εδώ.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


76  +    =  80