Χρόνια Πολλά iGuRu.gr

Το iGuRu.gr ξεκίνησε την λειτουργία του το Φεβρουάριο του . Σήμερα το iGuRu.gr κλείνει 2 χρόνια λειτουργίας  με την επισκεψιμότητα του να έχει συνεχή άνοδο, από ένα κοινό που αποδέχεται και αναγνωρίζει την αμερόληπτη δουλειά των συντακτών του.

Happy Birthday iGuRu.gr

iguru-full-logo2
Νέα με άποψη χωρίς μεταξωτές κορδέλες και χάιδεμα στα αυτιά. Απόψεις, Ακτιβισμός, Νέα τεχνολογίας αχρωμάτιστα, χωρίς σημαίες και λάβαρα. Προσωπικές Ελευθερίες στο και νέα πέρα από τα καθιερωμένα. Περιγραφές και αναλύσεις ασφαλείας, προληπτικά μέτρα και ξεναγήσεις στις πιο απομακρυσμένες ή στις πολύ καλά κρυμμένες underground περιοχές του .
Στόχος της ομάδας του iGuRu.gr δεν είναι η δημιουργία άλλης μίας διαδικτυακής τεχνολογικής εφημερίδας αλλά να είναι κοντά στα ενδιαφέροντα γεγονότα έγκαιρα και με άποψη.
Το διαδικτυακό έχει στο ιστορικό του αρκετές σημαντικές συνεργασίες, πάντα προς όφελος των αναγνωστών του – επισκεπτών του. Οι συνεργασίες με τις εταιρείες λογισμικού , COMODO, , , IOBIT, KINGSOFT, NERO, PANDA, TECHSMITH, WINRAR και άλλες, είναι η αφορμή συνεχιζόμενων διαγωνισμών για την δωρεάν διανομή λογισμικού.
Η δέσμευση και συνεχιζόμενη ενασχόληση της συγγραφικής ομάδας στον τομέα της τεχνολογίας, εγγυάται διαφορετικά νέα με σεβασμό στην ασφάλεια και στις προσωπικές Ελευθερίες.

  Ubuntu 22.10 Kinetic Kudu όλα τα επίσημα flavors

Η ιστοσελίδα που προτιμάτε για το επόμενο διάστημα θα σας προσφέρει δωρεάν άδειες χρήσης για αρκετά λογισμικά. Μείνετε συντονισμένοι.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).