Κάντε το παλιό σας κινητό baby monitor

Αν είστε πρόσφατος γονέας δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα για να αγοράσετε baby monitor ασυρμάτους. Μπορείτε κάλλιστα να χρησιμοποιήσετε το παλιό σας κινητό.

baby,monitor,luna,babycam,camera,μωρό

Τα ασύρματα μηχανήματα για την παρακολούθηση του μωρού σας (baby monitor) είναι και ακριβά και έχουν μικρό χρόνο χρήσης. Αντί να αγοράσετε αυτά τα gadget μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παλιό σας κινητό ως κύρια συσκευή και το κανονικό σας κινητό ως δέκτη.

Δείτε σε αυτό το άρθρο, τις δύο δωρεάν εφαρμογές για Android και iOS, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε το μωρό σας.

Το κινητό τηλέφωνο σαν λύση baby monitor είναι εξαιρετική, καθώς κάνει περισσότερα πράγματα από ότι τα απλά gadgets. Εκτός από απλή παρακολούθηση του ήχου, μπορείτε να δείτε το μωρό σας σε βίντεο, ακόμα και στο σκοτάδι, και να του μιλήσετε.

Επισημαίνουμε ότι οι περισσότερες λύσεις baby monitor είναι επί πληρωμή, συνήθως με μηνιαία συνδρομή, όπως το Annie Baby Monitor ή το Baby Monitor TEDDY. Εδώ θα σας παρουσιάσουμε μόνο τις ΔΩΡΕΑΝ, καθώς αν είναι να δώσετε χρήματα για την εφαρμογή τότε μπορείτε απλά να αγοράσετε και τα κανονικά μηχανήματα παρακολούθησης μωρού.

1. (μόνο για Android)

To BabyCam μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συσκευή παρακολούθησης μωρού για το σας. Δεν απαιτεί περίπλοκη διαδικασία για τη σύνδεση των συσκευών σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι οι συσκευές σας είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi. Δεν θα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε, να εισαγάγετε κωδικούς στις συσκευές ή παρόμοια . Απλώς πατώντας ένα κουμπί σε κάθε συσκευή, θα συνδεθούν.

Το BabyCam περιλαμβάνει λειτουργίες που σας επιτρέπουν να ηρεμείτε το μωρό σας ακόμα και όταν δεν είστε στο δωμάτιο. Εάν το μωρό σας ξυπνήσει στη μέση της νύχτας, δεν χρειάζεται να πηγαίνετε πάντα στο δωμάτιό του. Μπορείτε να το ηρεμήσετε είτε παίζοντάς του ένα νανούρισμα ή να ενεργοποιήσετε το μικρόφωνό σας για να του μιλήσετε.

Εάν χαθεί η σύνδεση μεταξύ της συσκευής παρακολούθησης του παιδιού και της γονικής συσκευής, η γονική συσκευή θα σας στείλει μια ειδοποίηση.

Με το BabyCam μπορείτε επίσης:
– Να χρησιμοποιήστε το BabyCam χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο μέσω WiFi Direct
– Να παρακολουθήσετε το μωρό σας από την τηλεόρασή σας μέσω του Chromecast
– Να παρακολουθήσετε το μωρό σας από το πρόγραμμα ς ιστού του υπολογιστή σας, του iPhone ή του iPad
– Να ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε την κάμερα φλας, για να δείτε το μωρό σας σε χαμηλό φως
– Να κάνετε εναλλαγή μεταξύ της μπροστινής και της πίσω κάμερας
– Να κάνετε ζουμ
– Να ρυθμίστε την ένταση των μικροφώνων
– Να ενεργοποιήσετε τη νυχτερινή λειτουργία για να μην βλάψετε τα μάτια σας
– Οι γονείς μπορούν να δουν το επίπεδο μπαταρίας της συσκευής μωρού
– Να τραβήξτε φωτογραφίες και βίντεο του μωρού
– Να συνδέσετε περισσότερες από μία συσκευές ταυτόχρονα στην κάμερα του μωρού. Η μαμά και ο μπαμπάς θα μπορούν να δουν το μωρό τους ταυτόχρονα στις συσκευές τους

Λήψη: BabyCam για Android (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

2. Luna (μόνο για iOS)
luna baby monitor

Και το παλιό σας iPhone σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως gadget για να σας διευκολύνει την ανατροφή των παιδιών σας. Η εφαρμογή Luna σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε το μωρό σας ενώ κάνετε άλλα πράγματα στο iPhone σας. Η εφαρμογή εκτελείται στο παρασκήνιο και σας στέλνει ειδοποιήσεις όταν το παιδί σας ξυπνά.

Εάν δεν είστε απασχολημένοι με άλλες εφαρμογές στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε σε ζωντανή ροή το μωρό σας ή να ακούσετε τον ήχο του δωματίου. Η μοναδική λειτουργία του Luna σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε το μωρό σας χωρίς να τε υπερβολική μπαταρία ή δεδομένα.

Το Luna είναι μόνο στο App Store για iOS και iPadOS για συσκευές iPhone και iPad.

Λήψη: Luna για iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

Βρείτε τρόπους για να κάνετε πιο εύκολη τη γονική μέριμνα
Το να αφήνετε το παιδί σας να κοιμάται μόνο του είναι ένα σημαντικό βήμα προς την ανάπτυξή του. Ωστόσο, επειδή είναι ακόμα μικρό, πρέπει να είστε συνέχεια σίγουροι ότι είναι εντάξει. Ευτυχώς, έχετε τις προαναφερθείσες εφαρμογές για να σας βοηθήσουν.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best viral stories straight into your inbox!
baby,monitor,luna,babycam,camera,μωρό

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).