Διαγράψτε αυτόματα τις εικόνες που δεν χρειάζεστε στο WhatsApp

Αν χρησιμοποιείτε το WhatsApp θα γνωρίζετε ότι ο λογαριασμός σας περιέχει εικόνες που δεν χρειάζεστε και γενικότερα σκουπίδια που καταναλώνουν τη μνήμη του τηλεφώνου σας. Παρακάτω θα δούμε πως μπορείτε να διαγράψετε έξυπνα όλο το άχρηστο περιεχόμενο της εφαρμογής με μία κίνηση.

Whats App

Η Siftr, είναι μια startup από την Ινδία και ιδρύθηκε από πρώην εργαζόμενους της Adobe. Η εταιρεία κυκλοφόρησε μια έξυπνη εφαρμογή για Android που μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από όλες τις φωτογραφίες σκουπίδια που έχουν αποθηκευτεί στο WhatsApp σας χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια.

 

Η εφαρμογή, Magic Cleaner, θα σαρώσει το φάκελο με τα media της εφαρμογής WhatsΑpp και θα ανιχνεύσει αυτόματα όλες τις εικόνες σκουπίδια, όπως: creenshots, memes, φωτογραφίες από video, cartoons και εικόνες που περιέχουν κείμενο. Στη συνέχεια, θα σας δώσει την επιλογή διαγραφής όλως των εικόνων που ανιχνεύτηκαν με μία κίνηση.

Magic Cleaner for WhatsApp

Πώς λειτουργεί;

Η Siftr ανέπτυξε μια δική της μηχανή αναγνώρισης εικόνων (κάτι σαν το (image recognition της Google) που μπορεί να αναλύσει της περιεχόμενο μιας εικόνας για να διαπιστώσει αν είναι σκουπίδι ή όχι. Αυτό απαιτεί μια σύνδεση στο Internet, διότι η ανάλυση της εικόνας γίνεται μέσω των διακομιστών της Siftr και όχι τοπικά στο κινητό τηλέφωνο.

 

Για όσους ανησυχούν για την προστασία της ιδιωτικής τους ζωής, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η εφαρμογή ανεβάζει μόνο ένα μικρό μέρος κατακερματισμού της εικόνας (hash) και το συγκρίνει με τη δική τους βάση δεδομένων εικόνων.

 

Η εφαρμογή είναι δωρεάν, αλλά μπορείτε να διαγράψετε αυτόματα έναν περιορισμένο αριθμό εικόνων κάθε μέρα.

Κατεβάστε την εφαρμογή για Android

Magic Cleaner for WhatsApp

 

H έκδοση της εφαρμογής για iOS ετοιμάζεται…

 

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).