Η Microsoft διαθέτει τα Word, Excel και PowerPoint σε μία εφαρμογή Office

Οι εφαρμογές του Microsoft Office για τηλέφωνο, διατίθενται εδώ και πολύ καιρό ξεχωριστά. Οι χρήστες μέχρι τώρα, έπρεπε να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν ξεχωριστά το Word, το Excel και το PowerPoint, από το Google και το Store της Apple.

Microsoft Office

Ενώ για μερικούς αυτή ήταν η σωστή προσέγγιση, δεδομένου ότι δεν ήθελαν την πλήρη σουίτα Microsoft Office , αλλά μόνο μια συγκεκριμένη , όπως το Word ή το Excel, άλλοι θεωρούσαν την ιδέα των ξεχωριστών εφαρμογών μάλλον ενοχλητική, επειδή έπρεπε να κάνουν λήψη, εγκατάσταση και ενημέρωση σε περισσότερο από μία εφαρμογή.

Η Microsoft προφανώς μέτρησε τις δύο απόψεις και δημοσίευσε πρόσφατα στο Google Play Store μια ενημερωμένη έκδοση του Microsoft Office που περιλαμβάνει όλες τις εφαρμογές που προσφέρονταν στο παρελθόν χωριστά.

Η εφαρμογή Microsoft Office προσφέρεται αυτήν τη στιγμή μόνο σε χρήστες Android, αλλά λογικά η Microsoft θα την φέρει στις επόμενες εβδομάδες και στο iPhone. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την νέα ενοποιημένη Office εφαρμογή, αλλά η καταχώριση του Google Play Store υπογραμμίζει τον σκοπό της ύπαρξής της.

Από τεχνική άποψη, μια εφαρμογή του Microsoft Office που συνδυάζει όλα τα εργαλεία παραγωγικότητας που μέχρι τώρα προσφέρονταn ξεχωριστά, είναι επίσης χρήσιμη στις εταιρικές σχέσεις της Microsoft με τους διάφορους κατασκευαστές συσκευών.

Για παράδειγμα, η προεγκαθιστά τις εφαρμογές του Microsoft Office στα μοντέλα της Galaxy S και προσφέρει τα Word, Excel και PowerPoint ξεχωριστά. Μια εφαρμογή που τα συνδυάζει όλα θα μπορούσε να κάνει τα πάντα πιο απλά για όλους, οπότε μένει να δούμε πότε και αν αυτή η προσέγγιση επεκταθεί και σε άλλες πλατφόρμες.

Αντίστοιχα, η χρησιμοποιεί την σουίτα της εταιρείας KingSoft, η οποία περιέχει όλα τα επί μέρους προτα σε μία και μόνη εφαρμογή.

Οι παλιές, ξεχωριστές εφαρμογές των Word, Excel κλπ ακόμα υπάρχουν στο Google Play Store, για όσους δεν συμφωνούν με την νέα κίνηση της εταιρείας. Δε γνωρίζουμε όμως τι θα απογίνουν ή αν θα υποστηρίζονται στο μέλλον.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best viral stories straight into your inbox!

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).