MyQueue.so : Ακούστε τα άρθρα του iGuru αντί να τα διαβάζετε

Μετατρέψτε δωρεάν με το MyQueue.so σε ηχητική ιστορία τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν στο διαδίκτυο και ακούστε τα αντί να τα διαβάζετε. Υποστηρίζουν τα Ελληνικά.

myqueue 1

Το MyQueue.so είναι μια δωρεάν εφαρμογή web που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε τα άρθρα του iGuru σε ηχητικό κείμενο και να τα ακούσετε οποιαδήποτε στιγμή. Το MyQueue εντοπίζει αυτόματα τη γλώσσα του άρθρου, ώστε να μπορείτε να το ακούσετε με τη φωνή ενός εγγενούς αφηγητή. Τα Ελληνικά του είναι με γυναικεία φωνή και είναι πραγματικά πολύ καλά, χωρίς κομπιάσματα και παραφωνίες. Η εφαρμογή είναι προσβάσιμη από τον browser σας, άρα δεν απαιτεί συγκεκριμένο λειτουργικό.

Συχνά, οι χρήστες έχουν τη συνήθεια να αποθηκεύουν διάφορα άρθρα για περαιτέρω ανάγνωση, αλλά ως γνωστό τα ξεχνάνε και ποτέ δεν τα επισκέπτονται ξανά στο μέλλον. Με το MyQueue όχι μόνο έχετε τη δυνατότητα να επιστρέφετε σε αυτά, αλλά και να ακούτε το γραπτό περιεχόμενο στη μητρική τους γλώσσα, ενώ ταξιδεύετε, ψωνίζετε, μαγειρεύετε, κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο γυμναστήριο και οπουδήποτε αλλού.

Οποιοδήποτε γραπτό περιεχόμενο στον ιστό μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε μορφή ήχου και να τοποθετηθεί στην προσαρμοσμένη λίστα αναπαραγωγής σας, όπως Ειδήσεις, Έγγραφα Εργασίας, Αθλητικές ενημερώσεις, Συνταγές και άλλα. Μπορείτε είτε να επισκεφτείτε το άρθρο και να το αποθηκεύσετε στην ουρά χρησιμοποιώντας την επέκταση MyQueue Chrome ή εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε άρθρα στην ουρά επικολλώντας απλώς τη διεύθυνση URL τους. Ας ρίξουμε μια σύντομη ματιά στο πώς λειτουργεί το MyQueue.

Βήμα 1 . Κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να μεταβείτε στο MyQueue και να εγγραφείτε δωρεάν. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε τα διαπιστευτήριά σας Google, είτε ένα προσωρινό email, όπως το yopmail.

Μπορείτε απλά αντί για εγγραφή να κάνετε είσοδο (κλικ στο login) με τα στοιχεία που έχουμε χρησιμοποιήσει εμείς: email aassdd@yopmail.com και password 12345678.

Αυτό θα σας μεταφέρει στην κύρια σελίδα του MyQueue όπου ξεκινάτε να αποθηκεύετε τα άρθρα σας στην ουρά.

Βήμα 2 . Περιηγηθείτε στον ιστό και αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του άρθρου που θέλετε να αποθηκεύσετε στην ουρά.

Μπορείτε απλά να επικολλήσετε το url αυτού του άρθρου που διαβάζετε τώρα. Επικολλήστε την στο πλαίσιο κειμένου και κάντε κλικ στο “Save & listen” (Αποθήκευση και Ακρόαση). Περιμένετε για κάποιο χρονικό διάστημα έως ότου η εφαρμογή δημιουργήσει την ηχητική ιστορία.

myqueue 2

Μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία, το αποθηκευμένο άρθρο εμφανίζεται στην ουρά. Εμφανίζεται επίσης ο εκτιμώμενος χρόνος για να ακούσετε το άρθρο. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για όλα τα άρθρα που θέλετε να προσθέσετε στην ουρά.

Βήμα 3 . Μπορείτε να επιλέξετε να διαβάσετε το άρθρο κάνοντας κλικ στο κουμπί “Read” (Ανάγνωση). Για να ακούσετε το άρθρο, κάντε κλικ στο κουμπί “Listen” (Ακρόαση) και περιμένετε για λίγο να δημιουργηθεί ο ήχος.

myqueue 3

Όταν λάβετε την ειδοποίηση ότι ο ήχος είναι έτοιμος για αναπαραγωγή, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί “Αναπαραγωγή” στον πίνακα στη δεξιά πλευρά που εμφανίζει μια περίληψη του άρθρου.

Εναλλακτικά
Ένας ευκολότερος τρόπος αποθήκευσης άρθρων στην ουρά είναι να εγκαταστήσετε την επέκταση MyQueue Google Chrome από αυτόν τον σύνδεσμο . Φυσικά δουλεύει σε όλους τους browsers που βασίζονται στο Chromium (Brave, Opera κλπ).

Μόλις εγκατασταθεί, εκτελέστε την επέκταση και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό που χρησιμοποιήσατε νωρίτερα, ώστε τα άρθρα να μπορούν να αποθηκευτούν στην ίδια ουρά.

Περιηγηθείτε στο διαδίκτυο και πλοηγηθείτε στο άρθρο που θέλετε να αποθηκεύσετε και ακούστε αργότερα και εκτελέστε την επέκταση κάνοντας κλικ στο εικονίδιο «Επεκτάσεις» και επιλέγοντας MyQueue. Το τρέχον άρθρο θα αποθηκευτεί αυτόματα στην ουρά.

Μπορείτε να κάνετε κλικ στο «Η ουρά μου» στο παράθυρο επέκτασης για να μεταβείτε στην ουρά σας και να προβάλετε όλα τα αποθηκευμένα άρθρα. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για όλα τα άρθρα που θέλετε να αποθηκεύσετε και να ακούσετε στον ελεύθερο χρόνο σας.

Εμάς πάντως μας ενθουσίασε, καθώς τα Ελληνικά του είναι πολύ σωστά και μπορείτε να ακούσετε ευχάριστα τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν.

Υπάρχει κάποιο όριο στα μεγάλα άρθρα που δεν το έχουμε καταλάβει που ξεκινάει, αλλά ούτε και η υπηρεσία το έχει ανακοινώσει.  Σε μεγάλα άρθρα η εκφώνηση δεν ξεκινά. Σε μικρά δουλεύει κανονικά.  Οπότε τα δικά μου άρθρα που μου αρέσει να τα αναπτύσσω, μάλλον δεν θα τα ακούσετε.

Υπάρχει επίσης ένα δεύτερο όριο που επιτρέπει μόνο 5 άρθρα στην ουρά.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.110 εγγεγραμμένους.
MyQueue,ήχος,άρθρο

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).