Η Microsoft προσθέτει το Safe Links στο Office 365

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα ότι αργότερα αυτό το μήνα, θα διαθέσει ένα νέο χαρακτηριστικό ασφαλείας σε ορισμένες εφαρμογές του Office 365 Pro Plus (ναι και στην συνδρομητική υπηρεσία της εταιρείας). Η Microsoft θα διαθέσει το χαρακτηριστικό Advanced Threat Protection Safe Links, το οποίο θα εμποδίζει τους τελικούς χρήστες από ακούσια κλικ σε κακόβουλους συνδέσμους.

Το χαρακτηριστικό ασφαλείας θα ενσωματωθεί στο Word, το Excel και το PowerPoint.Office 365

Η Microsoft έχει ενσωματώσει ήδη την ίδια δυνατότητα στο του πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook για desktop, web, και όλες τις κινητές εκδόσεις.

Τώρα φαίνεται ότι ήρθε η σειρά μερικών από τις πιο εξέχουσες εφαρμογές παραγωγικότητας της Microsoft. Όταν ένα άτομο προσπαθήσει να ανοίξει μια επικίνδυνη σύνδεση από το Word, το Excel, ή το PowerPoint θα οδηγηθεί σε μια σελίδα προειδοποίησης, αντί του προορισμού της σύνδεσης. Από εκεί, είναι στο χέρι του τελικού χρήστη, αν θέλει να παρακάμψει την προειδοποίηση και να πάει στον προορισμό του link.

  Διαβάζουν τα e-mail σας; Γιατί πατήσατε "Συμφωνώ" στο EULA;

“Η πρόθεσή μας ήταν πάντα να παρέχουμε στους πελάτες μας μια end-to-end, ενοποιημένη και ασφαλή εμπειρία σε όλες τις εφαρμογές του Office 365, και η επέκταση της δυνατότητας του Safe Links είναι ένα παράδειγμα των βημάτων μας προς αυτό το στόχο,” αναφέρει η ομάδα του το Office 365 σε ένα blog post.

Στο Outlook, οι διαχειριστές μπορούν να εμποδίσουν τους χρήστες να επισκέπτονται το σύνδεσμο προορισμού από την σελίδα προειδοποίησης. Οι διαχειριστές μπορούν επίσης να δουν τις συνδέσεις που οι χρήστες κάνουν κλικ.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

39  +    =  46

Previous Story

Τι κάνετε πριν την εγκατάσταση του Windows 10 Creators Update

Next Story

Εταιρεία εμφυτεύει microchip στους εργαζόμενούς της