Η Microsoft προσθέτει το Safe Links στο Office 365

Η ανακοίνωσε σήμερα ότι αργότερα αυτό το μήνα, θα διαθέσει ένα νέο χαρακτηριστικό σε ορισμένες εφαρμογές του Office 365 Pro (ναι και στην συνδρομητική υπηρεσία της εταιρείας). Η Microsoft θα διαθέσει το χαρακτηριστικό Advanced Protection Safe , το οποίο θα εμποδίζει τους τελικούς χρήστες από ακούσια κλικ σε κακόβουλους συνδέσμους.

Το χαρακτηριστικό ασφαλείας θα ενσωματωθεί στο Word, το Excel και το PowerPoint.Office 365

Η Microsoft έχει ενσωματώσει ήδη την ίδια δυνατότητα στο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook για desktop, web, και όλες τις κινητές εκδόσεις.

Τώρα φαίνεται ότι ήρθε η σειρά μερικών από τις πιο εξέχουσες εφαρμογές παραγωγικότητας της Microsoft. Όταν ένα άτομο προσπαθήσει να ανοίξει μια επικίνδυνη σύνδεση από το Word, το Excel, ή το PowerPoint θα οδηγηθεί σε μια σελίδα προειδοποίησης, αντί του προορισμού της σύνδεσης. Από εκεί, είναι στο χέρι του τελικού χρήστη, αν θέλει να παρακάμψει την προειδοποίηση και να πάει στον προορισμό του .

  FormBook εκτοπίζει το Emotet, GuLoader-Joker ανατρέπουν τον Δείκτη

“Η πρόθεσή μας ήταν πάντα να παρέχουμε στους πελάτες μας μια end-to-end, ενοποιημένη και ασφαλή εμπειρία σε όλες τις εφαρμογές του Office 365, και η επέκταση της δυνατότητας του Safe Links είναι ένα παράδειγμα των βημάτων μας προς αυτό το στόχο,” αναφέρει η ομάδα του το Office 365 σε ένα blog post.

Στο Outlook, οι διαχειριστές μπορούν να εμποδίσουν τους χρήστες να επισκέπτονται το σύνδεσμο προορισμού από την σελίδα προειδοποίησης. Οι διαχειριστές μπορούν επίσης να δουν τις συνδέσεις που οι χρήστες κάνουν κλικ.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  36  =  37