Παίξτε το κρυφό παιχνίδι Unicorn Pong του Firefox


Υπάρχει ένα κρυφό παιχνίδι στο Firefox που ονομάζεται Unicorn Pong και για να παίξετε με αυτό θα πρέπει να γνωρίζετε πως θα το προσεγγίσετε.

Φαίνεται ότι είναι πλέον μόδα κάθε πρόγραμμα περιήγησης να έχει ένα κρυφό παιχνίδι. Το Chrome διαθέτει ένα παιχνίδι με τον δεινόσαυρο Dino, το Edge κάνει surf και το Firefox παίζει με το Unicorn Pong.

Φυσικά μπορείτε και εσείς να παίξετε με τον μονόκερο του Firefox. Πάμε να δούμε πως….

Βήμα 1. Αρχικά, ανοίξτε τον Firefox. Κάντε κλικ στο μενού χάμπουργκερ (οι τρεις οριζόντιες γραμμές) επάνω δεξιά και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Προσαρμογή”.

Βήμα 2. Στην καρτέλα “Προσαρμογή” του Firefox, θα δείτε μια λίστα με διαθέσιμα στοιχεία για τη διαμόρφωση της γραμμής εργαλείων. Κάντε κλικ και σύρετε όλα τα στοιχεία της γραμμής εργαλείων δεξιά στο “Αναδυόμενο μενού” (Overflow Menu), εκτός από το “Ευέλικτο διάστημα” (Flexible Space).

Βήμα 3. Στο κάτω μέρος του παραθύρου θα εμφανιστεί το κουμπί “Unicorn” (Μονόκερος). Κάντε κλικ σε αυτό.

Βήμα 4. Στην αριστερή πλευρά της καρτέλας θα εμφανιστεί ένα παιχνίδι τύπου Pong με ένα μικρό εικονίδιο μονόκερου. Σε αυτήν την έκδοση του παιχνιδιού, το πλαίσιο “Ευέλικτο διάστημα” χρησιμεύει ως ρακέτα Pong, και το εικονίδιο του μονόκερου είναι η μπάλα.

Για να παίξετε, απλώς χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα με το αριστερό και δεξί βέλος στο πληκτρολόγιό σας, για να κινήσετε το ΕΠΑΝΩ ευέλικτο διάστημα, ώστε ο μονόκερος να μην περάσει από αυτό. Την κάτω πακέτα Pong την χειρίζεται αυτόματα το παιχνίδι.

Εάν χάσετε και θέλετε να παίξετε ξανά, απλώς κάντε διπλό κλικ στο κουμπί Unicorn.

Όταν τελειώσετε το παιχνίδι, κάντε κλικ στην επιλογή “Επαναφορά προεπιλογών” για να επαναφέρετε πίσω όλα τα στοιχεία που πήγατε στο Αναδυόμενου μενού με το Βήμα 2.

 


 

Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news