Συνδέστε τον λογαριασμό σας στην Microsoft με το κλειδί των Windows

Αν βαρεθήκατε να πληκτρολογείτε το 25ψήφιο κλειδί κάθε φορά που επανεγκαθιστάτε τα Windows. μπορείτε απλά να το συνδέσετε με τον λογαριασμό σας στην Microsoft και να μείνει για πάντα δικό σας.

windows 10

Λογικά αν τρέχετε Windows 10 ή 11 έχετε ένα γνήσιο αντίγραφο και ένα αντίστοιχο κλειδί για αυτά. Αν πάλι έχετε πειρατικά Windows σας προτρέπουμε να αποκτήσετε γνήσια, έστω και σε μία οικονομική , για να μεγαλύτερη ασφάλεια και διαχειριστικότητα.

H σύνδεση του κλειδιού του προϊόντος με τον λογαριασμό σας στην Microsoft ει πολύ σημαντική, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να αποτρέψει τους πονοκεφάλους όταν χρειαστεί να το χρησιμοποιήσετε ξανά. Ας δούμε πως μπορείτε να προβείτε στην σύνδεση αυτή.

Γιατί να συνδέσετε τον Microsoft λογαριασμό σας με ένα κλειδί προϊόντος;

windows

Η σύνδεση του κλειδιού προϊόντος των Windows με τον λογαριασμό σας Microsoft μπορεί να μην αποφέρει άμεσα οφέλη για εσάς, αλλά μακροπρόθεσμα, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα που δεν έχετε την πολυτέλεια να παραβλέψετε.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τα Windows γρήγορα, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη να πληκτρολογήσετε τον αριθμό-κλειδί των 25 χαρακτήρων ή να επικοινωνήσετε με τη Microsoft για να επαληθεύσετε το κλειδί.

Επομένως, εάν σκοπεύετε να κάνετε σημαντικές αλλαγές υλικού στον υπολογιστή σας, όπως αλλαγή σκληρού δίσκου, βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει τον αριθμό-κλειδί με τον λογαριασμό σας Microsoft πριν κάνετε τέτοιες τροποποιήσεις.

Η σύνδεση του κλειδιού σας με τον λογαριασμό σας Microsoft σάς βοηθά επίσης να παρακολουθείτε τις συσκευές και τις άδειές σας στη σελίδα Λογαριασμός στην εφαρμογή Ρυθμίσεις των Windows. Ωστόσο, η σύνδεση των αδειών χρήσης των Windows με τον λογαριασμό Microsoft θα σημαίνει επίσης ότι η εταιρεία λογισμικού θα συλλέγει και θα κοινοποιεί τα δεδομένα σας με ορισμένους από τους συνεργάτες και τους διαφημιστές της.

Όμως μπορείτε να ελέγξετε ποιους τύπους δεδομένων θέλετε ή δεν θέλετε να μοιράζεστε με τις εταιρείες. Με άλλα λόγια, ένας λογαριασμός Microsoft δεν αποτελεί ακριβώς άμεση απειλή για το απόρρητό σας, εάν γνωρίζετε πώς να τον χρησιμοποιήσετε.

Πως να συνδέσετε ένα κλειδί προϊόντος στον Microsoft λογαριασμό σας;

microsoft black

Για να συνδέσετε το κλειδί προϊόντος των Windows με έναν λογαριασμό Microsoft, χρειάζεστε μια ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο, ώστε ο υπολογιστής σας να μπορεί να συνομιλεί με τους διακομιστές της Microsoft. Υποθέτοντας ότι είστε συνδεδεμένοι αυτήν τη στιγμή, αφού διαβάζετε αυτό το άρθρο, ας δούμε τα βήματα:

Βήμα 1 : Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις πατώντας Win + I στο πληκτρολόγιό σας και κάντε κλικ στο “Λογαριασμοί”.

Βήμα 2 : Κάντε κλικ στο “Οι Πληροφορίες σας” στις ρυθμίσεις λογαριασμού .

Βήμα 3 : Κάντε κλικ στο σύνδεσμο “Είσοδος με λογαριασμό Microsoft” στις ρυθμίσεις λογαριασμού. Πληκτρολογήστε τα διαπιστευτήρια το λογαριασμού σας Microsoft για να ολοκληρώσετε τη σύνδεση.

Αν δεν έχετε λογαριασμό στην Microsoft μπορείτε να δημιουργήσετε έναν από την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Για τα Windows 11 sτη σελίδα Ρυθμίσεις > Οι Πληροφορίες σας > Σχετικές ρυθμίσεις > Λογαριασμοί. Στα Windows 10 Ρυθμίσεις > Λογαριασμοί > Οι πληροφορίες σας.

Κάντε κλικ στον σύνδεσμο βοήθειας για να ανοίξετε τη σχετική ιστοσελίδα στον browser σας, από όπου μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Microsoft.

Πώς να ελέγξετε αν το κλειδί σας συνδέθηκε με τον λογαριασμό σας

Πριν μεταβείτε στα παραπάνω βήματα, ελέγξτε εάν το κλειδί προϊόντος των Windows είναι ήδη συνδεδεμένο με τον λογαριασμό σας Microsoft. Η διαδικασία είναι απλή και δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο.

Βήμα 1 : Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις πατώντας το πλήκτρο Win + I στο πληκτρολόγιό σας.

Βήμα 2 : Για Windows 11 κάντε κλικ στην Ενεργοποίηση. Για Windows 10 κάντε κλικ στο “Ενημέρωση και ασφάλεια” και μετά το Ενεργοποίηση.

windows microsoft account key windows 10

Βήμα 3 : Για τα Windows 11 αναπτύξτε το αναπτυσσόμενο μενού “Κατάσταση ενεργοποίησης” κάνοντας κλικ σε αυτό. Για τα Windows 10 απλώς και ελέγξτε την κατάσταση ενεργοποίησής σας.

windows microsoft account key windows 11

Εάν το Windows προϊόν σας είναι συνδεδεμένο με τον λογαριασμό σας Microsoft, κάνοντας κλικ στην κατάσταση ενεργοποίησης θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που λέει “Τα Windows έχουν ενεργοποιηθεί με ψηφιακή άδεια κλπ”. Εάν δεν βλέπετε αυτό το μήνυμα, πρέπει να συνδέσετε το κλειδί προϊόντος με τον λογαριασμό Microsoft.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Windows,Microsoft,key,serial

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

4 Comments

Leave a Reply
  1. Καλημέρα. Φίλε εσύ που έκανες τα 2 post να ξέρεις ότι διαβάζουμε πολλοί το iguru.gr απλά δεν μπαίνουμε στο τρυπάκι να σχολιάζουμε και πολύ. Τα παιδιά του iguru.gr κάνουν εξαιρετική δουλειά και δεν υπάρχει λόγος να συμπληρώσουμε τίποτα. 🤘

  2. Απο ότι φαίνεται δεν σχολιάζει κανεις εδω ( εγω εγραψα το προηγουμενο σχόλιο ).
    … ( Πιθανον και να μην διαβαζει κανεις ).

  3. Ποιο κλειδι λετε; Αυτο που βγαινει με το Digital licence; Γιατι αυτα που αγοραζουν μερικοι με 10 ευρω ειναι νομιμα; Κι αν πας μαγαζια πουλανε τα windows 160 ευρω; Η Microsoft επρεπε να μας πληρωνει κι ολας που χρησιμοποιουμε τα windows της ( οπου η Microsoft παραβιαζει ολο το απορρητο ολων των χρηστων ).

    • Ακριβώς! Αντι να μας γλύφει που χρησιμοποιούμε το προβληματικό λειτουργικό της το οποίο καθιέρωσε βάσει συμφωνιών με άλλες εταιρείες hardware & software του χώρου ζητά και ένα μεγάλο ποσό για να το αγοράσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).