Βγήκε η ενημερωμένη εφαρμογή PC Health Check για όλους


Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε την ενημερωμένη εφαρμογή PC Health Check για όλους τους χρήστες. Μπορείτε να την κατεβάσετε χωρίς να χρειάζεται να είστε στους Insiders.

pc health

Τον Ιούνιο, η Microsoft κυκλοφόρησε ένα νέο εργαλείο που ονομάζεται PC Health Check, το οποίο μπορoούσε να ελέγξει εάν ο υπολογιστής σας είναι κατάλληλος για τα Windows 11 ή όχι. Με βάση τα σχόλια των Windows Insiders, η Microsoft τράβηξε πίσω την εφαρμογή για περαιτέρω βελτιώσεις.

Στα τέλη Αυγούστου, η Microsoft κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση προεπισκόπησης της εφαρμογής PC Health Check αλλά μόνο για τους Windows Insiders. Η νέα έκδοση βελτιώνει τη δυνατότητα ελέγχου καταλληλότητας των Windows 11 με πληρέστερες και βελτιωμένες πληροφορίες σχετικά με την καταλληλότητα. Προσφέρει επίσης συνδέσμους προς σχετικά άρθρα υποστήριξης που περιλαμβάνουν πιθανά βήματα αποκατάστασης.

Τώρα, μετά τη συλλογή των σχολίων από τους Insiders και τις πρόσθετες ενημερώσεις για τους νέους υποστηριζόμενους επεξεργαστές, η Microsoft κυκλοφόρησε ξανά την εφαρμογή PC Health Check για όλους τους χρήστες. Δεν χρειάζεται να είστε Insider για να έχετε πρόσβαση.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την ενημερωμένη εφαρμογή Windows PC Health Check από εδώ.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news