Τελευταία χρειάστηκε να εγκαταστήσω την εφαρμογή Viber στο smartphone που χρησιμοποιώ για να λάβω κάτι από κάποιον που δεν είχε κάποια από τις εφαρμογές συνομιλιών που διαθέτω.
Για όσους γνωρίζουν την εφαρμογή, η διαδικασία είναι “απλή”. Δίνεις τον αριθμό του κινητού σου, γίνεται μια επαλήθευση με ένα μήνυμα, και αμέσως μετά η εφαρμογή Viber ζητάει να έχει πρόσβαση στις επαφές σας.






Εγώ καταλάθος έσβησα την εφαρμογή. Φαίνομαι στους άλλους αλλά δεν μπορώ να μπω ξανά. Τι να κάνω για να μπω;
Φορτώνεις εκ νέου την εφαρμογή, δίνεις τα στοιχεία που σου ζητάει και κυρίως τον τηλεφωνικό αριθμό σου (που είχες δηλώσει και προ της διαγραφής της εφαρμογής) και όλα έτοιμα ξανά.
Το άρθρο είναι ανακριβές και παραπλανητικό. Η απεγκατάσταση της εφαρμογής δεν συνεπάγεται αφαίρεση του λογαριασμού, διότι λειτουργεί όπως οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή με λογαριασμό (π.χ. Facebook, LinkdIn κλπ.)
Για απεγγραφή μας από το Viber, υπάρχει η επιλογή στις γενικές ρυθμίσεις “Απενεργοποίηση Λογαριασμού”.
Καλό είναι να ψάχνουμε καλύτερα πριν δημοσιεύσουμε τέτοιου είδους άρθρα.
Μην ξεχνάμε πως σε τέτοιες υπηρεσίες πρέπει να κάνουμε απενεργοποιηση λογαριασμού. Πχ σβήνεις Facebook app αλλά ακόμα είσαι στην υπηρεσία κ μπορούν να σε βρουν.