Τι έγινε με το Popcorn Time και το YTS.to

Μια συγκεχυμένη κατάσταση βρίσκεται σε από χθες όταν το Popcorn Time κατέβασε τους λογαριασμούς της ς στο Facebook και το Twitter (ο ς του Twitter επανήλθε μετά από μερικές ώρες).

Ταυτόχρονα, ο torrent tracker YTS.to, που τροφοδοτεί με βίντεο τις αιτήσεις για το Popcorn Time, βγήκε επίσης εκτός λειτουργίας. Δεν γνωρίζουμε οι διακοπές συνδέονται κατά κάποιο τρόπο, αλλά ο συνδυασμός προκαλούν μεγάλη ανησυχία.popcorn time

Να αναφέρουμε επίσης ότι αυτή την εβδομάδα εμφανίστηκε μια νέα υπηρεσία που ονομάζεται BrowserPopcorn, και θα πρέπει να κάνουμε σαφές, ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη κατάσταση που επικρατεί ακόμα και σήμερα.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το PopcornTime φέρεται να βρίσκεται σε μεταβατική φάση. Οι διαφωνίες εντός της ομάδας ανάπτυξης του Popcorn Time για τα και την εξουσία φέρεται να διέλυσαν την αρχική ομάδα. Έτσι βασικά μέλη έχουν πλέον εγκαταλείψει το project, ενώ άλλοι αναφέρουν ότι θα συνεχίσουν.

Εν τω μεταξύ το PopcornTime.io χθες ήταν .

Να αναφέρουμε ότι η ιστοσελίδα ανήκει από τον David Lemarier, γνωστός και ως “phnz” Ο David Lemarier, όπως αναφέραμε σε προηγούμενη δημοσίευση ήταν ένας από τους προγραμματιστές που έφυγαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Με αυτό κατά νου, θα πρέπει να υποθέσουμε ότι η διακοπή είναι συνδεδεμένη με την αναχώρησή του. Προς το παρόν η σελίδα είναι και πάλι online, ενώ το https://yts.to δεν λέει να εμφανιστεί.

Επίσης για λόγους που δεν είναι ακόμη σαφείς ο επίσημος λογαριασμός της υπηρεσίας στο Facebook έχει εξαφανιστεί.

https://www.facebook.com/PopcornTimeTv

Όμως τα προβλήματα φαίνεται να είναι βαθύτερα σύμφωνα με το TorrentFreak. Όσες σελίδες συνεργάζονται με το PopcornTime.io αναφέρουν επιπρόσθετα προβλήματα.

Για όσους γνωρίζουν, αν αλλάξουν οι nameservers σε ένα domain, η σελίδα “εξαφανίζεται” και επιστρέφει μετά από 24 έως και 48 ώρες, που χρειάζονται μέχρι να ενημερωθούν οι πάροχοι internet για την αλλαγή. Όμως μετά την αλλαγή, μερικά από τα APIs που χρησιμοποιεί η εφαρμογή PopcornTime είναι επίσης μη-λειτουργίας.

Αυτό είναι και το θέμα που προκαλεί τη μεγαλύτερη ανησυχία.

Οι περισσότερες, αν όχι όλες οι εκδόσεις του Popcorn Time, χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα YTS.to που χορηγεί τις . Όμως μέχρι και σήμερα το YTS.to είναι offline, πράγμα που σημαίνει ότι το Popcorn Time θα έχει προβλήματα.

Το TorrentFreak επικοινώνησε με τον διαχειριστή του YTS (παλαιότερα γνωστό ως YIFY), αλλά δεν έχει λάβει κάποια απάντηση.

Τουλάχιστον τώρα φαίνεται ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν το PopcornTime.io και η ομάδα του είναι ξεχωριστά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι YTS. Ωστόσο, λόγω της εξάρτησης του PopcornTime από το YTS για το περιεχόμενο, το πέφτει όταν ο tracker δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best stories straight into your !

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).