Τι είναι το Vault 7 του WikiLeaks

Vault 7: Το φαίνεται να προετοιμάζει κάτι μεγάλο και το μόνο που αναφέρει για αυτό είναι ένα “vault7”.

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι μαγειρεύει το WikiLeaks αλλά τελευταία φαίνεται να δίνει πολλή έμφαση σε αυτό το συγκεκριμένο hashtag. Από τις 4 Φεβρουαρίου, το WikiLeaks άρχισε να δημοσιεύει tweets με πολύ αινιγματικά μηνύματα αναφέροντας συνεχώς το “Vault 7”.Vault 7

Η ιστορία ξεκίνησε με την ερώτηση: «Τι είναι το #Vault7″; που συνοδευόταν με μια εικόνα της παγκόσμιας αποθήκης σπόρων στα παγωμένα εδάφη της Νορβηγίας.

Στη συνέχεια, 5 Φεβρουαρίου, δημοσίευσε μια εικόνα από ένα καταφύγιο όπου φυλασσόταν τόνοι χρυσού των Ναζί σε τσουβάλια, με το ερώτημα “πού είναι το #valut7;”

Τα tweets συνεχίστηκαν με ερωτήσεις του τύπου “πότε είναι το #vault7;” και «ποιος είναι το #vault7;” που περιείχε μια με μια εικόνα της Manning, Edward και στο εξώφυλλο του δήθεν περιοδικού “Infamous Spies.”

Το τελευταίο μήνυμα δημοσιεύτηκε στις 9 Φεβρουαρίου, και από τότε η ιστοσελίδα του Assange δεν έχει αναφέρει τίποτα για το θέμα.

  Μηχανικός του Twitter απολύεται επειδή διαφώνησε δημόσια με τον Έλον Μασκ

Οι χρήστες του Twitter φυσικά αναρωτιούνται για το τι σχεδίαζε να δημοσιεύσει το WikiLeaks αλλά έχει περάσει μια εβδομάδα και κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει.
Ορισμένοι πιστεύουν θα είναι κάτι που έχει να κάνει με την , καθώς λίγο πριν αρχίσει το tweeting με τα Vault 7, κυκλοφόρησε το έκτο μέρος της έρευνας του FBI με μια διεύθυνση URL που περιείχε τη λέξη Vault.

Άλλοι ωστόσο περισσότερο φίλοι συνωμοσιών πιστεύουν ότι πρόκειται για το Κτήριο 7 στις επιθέσεις της 9/11.

Ελπίζουμε ότι το WikiLeaks θα ξεκαθαρίσει σύντομα τα πράγματα, πριν αρχίσουν οι συνωμοσιολόγοι τις θεωρίες τους και δεν μαζεύονται…

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).