Project Atlas: Όταν το seeding πληρώνεται με κρυπτονομίσματα

Atlas – TRON + BitTorrent: Όταν ο Justin Sun, δημιουργός του TRON, αγόρασε την BitTorrent INC κανείς δεν γνώριζε τα σχέδιά του. Ο Sun πλήρωσε 140 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ για την BitTorrent Inc και σύμφωνα με πληροφορίες το project Atlas είναι το πρώτο project που ανακοινώθηκε μετά την εξαγορά.

Project Atlas

Το Project Atlas είναι μια προσπάθεια να συνδυαστεί το πρωτόκολλο του BitTorrent με το blockchain. Η BitTorrent Inc σχεδιάζει να ενσωματώσει πρώτα τις λειτουργίες σε PC και αργότερα σε εφαρμογές για κινητές . Αργότερα θα μπορούν να ενσωματώσουν το Project Atlas και εφαρμογές τρίτων.

Ο ορισμός του Project Atlas στην ιστοσελίδα της BitTorrent Inc δεν αποκαλύπτει πάρα πολλά για τη νέα :

Το Project Atlas θα συνδέσει το peer-to-peer του BitTorrent και το δίκτυο blockchain του TRON μέσω μιας σειράς επεκτάσεων του πρωτοκόλλου bittorrent, ένα custom token, και ένα in-client token για την αντιμετώπιση υφιστάμενων περιορισμών. Αυτό θα ανοίξει μια νέα σύνορα στην ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων σε παγκόσμια κλίμακα.

Βασικά, αυτό που πρόκειται να συμβεί είναι το εξής:

Τα BitTorrent peers θα λαμβάνουν κάποια ανταμοιβή σε tokens όταν κάνουν seed torrents χρησιμοποιώντας το εύρος ζώνης και τους π τους. Τα Tokens αυτά θα έχουν νομισματική αξία και αν και η BitTorrent Inc δεν διαθέτει πολλά αυτή τη χρονική στιγμή, οι θα μπορούν να μετατρέψουν τα tokens σε “πραγματικό” νόμισμα ή να τα ξοδέψουν για να ξεκλειδώσουν bonus όπως ταχύτερες λήψεις.

Τώρα αν το prοject TRON ή η BitTorrent σχεδιάζουν να επιτρέψουν στους χρήστες να αγοράζουν tokens δεν είναι σαφές αυτή τη στιγμή.

Η BitTorrent Inc δημοσίευσε ένα βίντεο που παρέχει επιπρόσθετες πληροφορίες για το Project Atlas:

Η ομάδα του Prοject Atlas σχεδιάζει να δημοσιεύσει σύντομα επιπρόσθετες πληροφορίες για το μέλλον και τη τητα του project.

Το Project Atlas θα μπορούσε να παράσχει περισσότερα κίνητρα στους χρήστες να seedάρουν torrents για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα. Μένει να δούμε πως θα υποδεχτούν οι χρήστες τη
νέα τεχνολογία, και κατά πόσο θα υιοθετηθεί από εφαρμογές τρίτων.
______________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).