Tor Browser 8.5 για όλους + η πρώτη σταθερή έκδοση για Android

Το Tor Project ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Tor Browser 8.5 για όλα τα υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα. Η νέα έκδοση του Tor Browser έρχεται με σημαντικές διορθώσεις ασφαλείας και είναι η πρώτη σταθερή έκδοση που κυκλοφόρησε για το λειτουργικό Android.

Tor Browser

Το πρόγραμμα περιήγησης Tor βασίζεται στον κώδικα ESR του . Το ίδρυμα Mozilla κυκλοφόρησε τον και μια νέα έκδοση ESR 60.7.0 την Τρίτη.

Η νέα έκδοση του Firefox πρόσθεσε νέες δυνατότητες στο πρόγραμμα περιήγησης και επιδιόρθωσε διάφορα ζητήματα ασφαλείας, μεταξύ των οποίων δύο κρίσιμες ευπάθειες που επηρέαζαν και τον Tor Browser.

Η νέα έκδοση Tor Browser 8.5 διατίθεται για λήψη σε όλα τα υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Windows, Linux και Mac OS, στην επίσημη ιστοσελίδα.

Το Tor Brοwser 8.5 για το λειτουργικό Android τάρα, που είναι η πρώτη σταθερή έκδοση, είναι διαθέσιμο μέσω του Google Play. Οι προγραμματιστές του browser υπόσχονται ότι σύντομα θα το δούμε και στο στο F-Droid, ένα εναλλακτικό Store εφαρμογών Android.


Το Tor για Android “παρέχει ουσιαστικά τις ίδιες προστασίες που μπορούν να βρεθούν και στις επιτραπέζιες πλατφόρμες” παρόλο που υπάρχουν μερικά “κενά χαρακτηριστικών” σύμφωνα με μια ανάρτηση στο επίσημο blog του Tor.

We made sure there are no proxy bypasses, that first-party isolation is enabled to protect you from cross-site tracking, and that most of the fingerprinting defenses are working. While there are still feature gaps between the desktop and Android Tor Browser, we are confident that Tor Browser for Android provides essentially the same protections that can be found on desktop .

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).