ChatGPT Διαγράψτε τα προσωπικά δεδομένα και το ιστορικό σας

Το ChatGPT είναι ένα ισχυρό, και διαρκώς εξελισσόμενο εργαλείο. Έχει χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς. Κάποιοι το χρησιμοποιούν για ακαδημαϊκούς σκοπούς ενώ άλλοι θέλουν να διερευνήσουν βαθύτερα τα φιλοσοφικά ερωτήματα της εποχής μας. Ωστόσο, κάποιοι θέλουν απλώς να το ρωτήσουν ανόητα, και ασήμαντα πράγματα. Κάθε χρήστης, ωστόσο, βοηθά να εξερευνήσουμε τα όρια του και τι μπορεί να κάνει η τεχνητή νοημοσύνη.

chatgpt ai bot

Ωστόσο, για να αλληλεπιδράσουμε με το chatbot, χρειαζόμαστε επαληθευμένους λογαριασμούς στην OpenAI που περιέχουν αριθμούς κινητών τηλεφώνων και άλλα προσωπικά στοιχεία.

Αν ανησυχείτε για τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να τα αφαιρέσετε μαζί με το ιστορικό χρήσης του ChatGPT. Αν και υπάρχουν γρήγοροι τρόποι για να το κάνετε, η πλήρης αφαίρεση είναι μάλλον πιο δύσκολη.

Το ChatGPT ανέπτυξε τις δυνατότητές του καταναλώνοντας 300 δισεκατομμύρια λέξεις από όλο το Διαδίκτυο. Το λογισμικό του διαθέτει μια δυνατότητα που επιτρέπει σε όλους τους χρήστες να αφαιρέσουν το ιστορικό τους από την εφαρμογή. Τον Απρίλιο του 2023, το ιστολόγιο της OpenAI παρουσίασε τη νέα δυνατότητα.

Θα πρέπει να κάνετε τα εξής:

Από το κύριο μενού Ρυθμίσεις στην σελίδα του προφίλ σας, απενεργοποιήστε το Ιστορικό συνομιλίας και την εκπαίδευση ή Chat History & Training (ενεργοποιημένο από προεπιλογή).

screenshot 2023 05 13 07 37 12

Με αυτόν τον τρόπο, το ιστορικό χρήσης θα διαγραφεί πλήρως μετά από 30 ημέρες και δεν θα διατηρείται για να διδάξει περαιτέρω το ChatGPT στο τι κάνει και τι συζητάει η ανθρωπότητα.

Για να διαγράψετε εντελώς έναν λογαριασμό ChatGPT, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Ανοίξτε το κύριο μενού Ρυθμίσεις από τη σελίδα του προφίλ σας.

Από τα στοιχεία ελέγχου δεδομένων, επιλέξτε Διαγραφή λογαριασμού.

Εισαγάγετε το email σας και επιβεβαιώστε.

Η κατάργηση όλων των προσωπικών δεδομένων είναι μια μάλλον πιο δύσκολη υπόθεση.

Η νέα φόρμα αίτησης αφαίρεσης προσωπικών δεδομένων από το ChatGPT της OpenAI αναφέρει ότι οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν μόνο την αφαίρεση των δεδομένων τους από την υπηρεσία.

Τονίζει ότι η συμπλήρωση της φόρμας (η οποία ζητά δεδομένα όπως πλήρες όνομα, διεύθυνση email, αν ο χρήστης είναι δημόσιο πρόσωπο και ούτω καθεξής) δεν υπόσχεται τίποτα και ότι θα πρέπει να υπάρχουν στοιχεία όπως “στιγμιότυπα οθόνης σχετικών παραδειγμάτων” ή οι εντολές που εμφανίζουν τα στοιχεία σας που αποδεικνύουν ότι το ChatGPT χρησιμοποιεί τις προσωπικές σας πληροφορίες δημοσίως.

Η ενότητα “χώρα της οποίας ισχύει ο νόμος” είναι επίσης περιορισμένης εμβέλειας, εμποδίζοντας τους χρήστες των ΗΠΑ και τους περισσότερους εκτός Ευρώπης να υποβάλουν την αίτηση.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.107 εγγεγραμμένους.
ChatGPT

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).