Διαγράψτε μαζικά τις παλιές σας δημοσιεύσεις στο Facebook

Με μία καινούργια λειτουργία που έφερε το Facebook μπορείτε πλέον εύκολα να διαγράψετε μαζικά τις παλιές σας αναρτήσεις στη πλατφόρμα.

Facebook

Η Facebook έδωσε στην πλατφόρμα της την δυνατότητα να διαγράψετε μαζικά όσες παλιές αναρτήσεις σας θέλετε. Μέχρι τώρα θα έπρεπε να σπαταλάγατε αρκετό χρόνο για να διαγράψετε μία – μία τις αναρτήσεις σας. Η μαζική διαγραφή βοηθά όσους θέλουν να σβήσουν τα στοιχεία του παρελθόντος τους, για παράδειγμα είτε γιατί έπιασαν μία νέα εργασία, είτε χώρισαν με το έτερο τους ήμισυ, είτε δημιούργησαν μία νέα σχέση κλπ.

Η διαγραφή των αναρτήσεων τις στέλνει σε ένα κάδο απορριμάτων, που είναι μη ορατές από όλους τους φίλους σας. Ο κάδος θα κρατήσει τις αναρτήσεις σας για 30 ημέρες, ώστε να μπορείτε να τις επαναφέρετε αν το μετανιώσετε, και μετά από αυτήν την διορία θα τις διαγράψει εντελώς.

Η λειτουργία ονομάζεται “Διαχείριση δημοσιεύσεων” ή “Manage Activity” αν έχετε ενεργοποιημένα τα Αγγλικά και προς το παρόν είναι προσβάσιμο μόνο από την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και το Facebook Lite.

  Κερδίστε δωρεάν 5 άδειες χρήσης της εφαρμογής Ashampoo Burning Studio 12.5

Στα κινητά τηλέφωνα θα την βρείτε κάτω από τις ρυθμίσεις του προφίλ σας. Μόλις μπείτε στην λειτουργία θα δείτε όλες τις δημοσιεύσεις σας με χρονολογική σειρά, όπου θα μπορείτε να μαρκάρετε όσες επιθυμείτε και μετά να κάνετε κλικ στο εικονίδιο “κάδος απορριμάτων”.

Φυσικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματά σας. Απλώς πατήστε το κουμπί Φίλτρα και φιλτράρετε τις αναρτήσεις σας κατά Κατηγορία, Ημερομηνία ή Άτομα. Όλα αυτά είναι αυτονόητα.

Η λειτουργία ίσως χρειαστεί αρκετές εβδομάδες για να φτάσει σε όλους, οπότε ενδέχεται να μην την δείτε αμέσως. Στα κινητά των ανθρώπων του iGuRu πάντως έχει έρθει. Το Facebook υποσχέθηκε επίσης να το φέρει στο μέλλον και στην έκδοση web για desktop.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


5  +  3  =