Λάβετε ειδοποίηση για κάθε νέο παιχνίδι Doodle της Google

Η Google χρησιμοποιεί τα για να προβάλει κάποιο αξιοσημείωτο ιστορικό γεγονός ή μεγάλα παγκόσμια δρώμενα. Έτσι, κατά τη διάρκεια των πρόσφατων Ολυμπιακών Αγώνων, η Google είχε ένα νέο doodle παιχνίδι για κάθε ημέρα της εκδήλωσης.

doodle

Τα doodles της Google είναι κατά βάση απλά καλλιτεχνικά σκίτσα, αλλά η εταιρεία καμιά φορά προσθέτει και ένα παιχνίδι που σχετίζεται με το θέμα της ημέρας. Ο περισσότερος κόσμος μαθαίνει για αυτά τα μέσω κάποιου άλλου χρήστη, αρκετές μέρες μετά την έκδοσή του, και υπάρχουν περιπτώσεις που τα ανακαλύπτετε πολύ αργά όταν η εταιρεία είναι έτοιμη να τα αποσύρει.

Η Google, μέσω της ομώνυμης ς της στο Android σας επιτρέπει πλέον να λαμβάνεται ειδοποιήσεις όταν υπάρχει διαθέσιμο ένα νέο doodle. Δείτε παρακάτω πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αυτή.

Θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένη τη εφαρμογή της Google στο Android σας τηλέφωνο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο πρόσφατη , καθώς αυτή η λειτουργία είναι μια νέα προσθήκη στην εφαρμογή.

  Γνωρίστε την Google από την άλλη μεριά

Ανοίξτε την εφαρμογή Google και πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις οριζόντιες παύλες στην επάνω αριστερή γωνία. Κατόπιν πατήστε την επιλογή Ρυθμίσεις.

Θα δείτε μια επιλογή “” (Ειδοποιήσεις) στην Ρυθμίσεις. Πατήστε το και στην οθόνη Notifications, ενεργοποιήστε την επιλογή “Dοοdles”.

Με αυτόν τον τρόπο θα παίρνετε ειδοποιήσεις μέσω της εφαρμογής Google, για διαδραστικά σκετσάκια Google. Για απλά, στατικά doodles, δεν θα πάρετε καμία ειδοποίηση. Θα πρέπει να επιτραπεί στη εφαρμογή της Google να μπορεί να σας στείλει ειδοποιήσεις.

Η επιλογή Dοοdles λειτουργεί για όλα τα διαδραστικά dοοdles, που σημαίνει ότι δεν είναι αποκλειστικά για παιχνίδια. Αν και δεν θα λάβετε καμία ειδοποίηση για τα στατικά dοοdles, θα λάβετε για doodles που διαθέτουν ένα απλό βίντεο.

Οι κοινοποιήσεις αυτές είναι διαθέσιμες μόνο για την Android έκδοση της εφαρμογής Google, προς το παρόν. Ελπίζουμε ότι θα διατεθεί σύντομα και για iOS.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

One Comment

Leave a Reply
  1. Ρε παιδια..βοηθηστε καποιος..γιατι δεν βλεπω τα doodles..ολες οι ρυθμισεις οκ..ειδοποιησεις τα παντα..κ ξαφνικα τα εχασα..τι να κανω??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  56  =  59