Πέντε εναλλακτικές λύσεις για το Google Photos

Πολλοί χρήστες δεν είναι ευχαριστημένοι με την ανακοίνωση της Google να μην προσφέρει πια δωρεάν απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο στο Google Photos. Ας δούμε πέντε εναλλακτικές λύσεις.

Η αλήθεια είναι ότι επειδή ο περισσότερος κόσμος έχει λογαριασμό στην Google, συνήθως μέσω ενός Gmail, έχει ταυτόχρονα και δωρεάν χώρο στο Google Photos. Αυτό ήταν το έναυσμα να το χρησιμοποιήσει άμεσα και εύκολα, χωρίς απαίτηση δημιουργίας νέου λογαριασμού. Όμως η πρόσφατη αλλαγή στρατηγικής της Google να περιορίσει στο Φωτογραφίες τον χώρο στα 15 GB ανάγκασε αρκετούς να αναζητούν εναλλακτικές στο Google Photos.

Η Google ισχυρίζεται ότι οι περισσότεροι χρήστες δεν θα φτάσουν το όριο των 15 GB, ούτε σε τρία χρόνια. Ενώ τα 15 GB εξακολουθούν να είναι γενναιόδωρα δωρεάν, και γενικά δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες απεριόριστες επιλογές, αν απλώς βαρεθείτε τους μεταβαλλόμενους όρους της Google και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε, δείτε κάποιες εναλλακτικές λύσεις.

  1. Amazon Photos
    Το Amazon Photos είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το Google Photos. Όλοι οι χρήστες λαμβάνουν μόνο 5 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου για φωτογραφίες και βίντεο.

2. MEGA
Το MEGA είναι μία από τις λιγότερο γνωστές εναλλακτικές του Google Photos, αλλά είναι μια εντυπωσιακή πλατφόρμα. Δεν έχει σχεδιαστεί ειδικά για φωτογραφίες. Αντ ‘αυτού, είναι περισσότερο μια πλατφόρμα αποθήκευσης και ς cloud για άτομα και επιχειρήσεις. Ωστόσο, εξακολουθεί να λειτουργεί εξαιρετικά για την αποθήκευση και την πρόσβαση φωτογραφιών στο .

Δυστυχώς, δεν έχει λειτουργίες για φωτογραφίες, όπως επεξεργασία ή δημιουργία διαφανειών. Παίρνετε 50 GB δωρεάν, κάτι που υπερβαίνει τα 15 GB της Google.

3. Mylio
Το Mylio είναι μία από τις πιο μοναδικές εναλλακτικές του Google Photos, καθώς δεν χρεώνεστε με βάση το μέγεθος του αρχείου. Αντ ‘αυτού, το δωρεάν πρόγραμμα της υπηρεσίας σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε και να επεξεργάζεστε έως και 25.000 φωτογραφίες. Σε αντίθεση με το MEGA, το Mylio έχει δημιουργηθεί ειδικά για φωτογραφίες και προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα εργαλείων επεξεργασίας.

4. iCloud και Apple One
Συνδυάζουμε το iCloud και το Apple One αφού είναι και τα δύο τα της Apple και προσφέρουν χώρο αποθήκευσης φωτογραφιών. Ωστόσο, το καθένα λειτουργεί λίγο διαφορετικά.

Το iCloud υπήρξε από καιρό μια δημοφιλής εναλλακτική λύση στο Google Photos για τους χρήστες της Apple. Λαμβάνετε μόνο 5 GB δωρεάν.

5. OneDrive
Το OneDrive είναι η υπηρεσία αποθήκευσης cloud της Microsoft. Είναι συγκρίσιμο με πολλές άλλες εναλλακτικές στο Google Photos. Προσφέρει μόνο 5 GB δωρεάν.

Άλλες εκτιμήσεις
Όπως με το Google Photos, οποιαδήποτε από αυτές τις θα μπορούσε να αλλάξει τους όρους της ανά πάσα στιγμή. Οι τιμές, τα όρια και πολλά άλλα θα μπορούσαν να αλλάξουν. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή αποθήκευσης συνδεδεμένη στο δίκτυο, όπως μία NAS, για να αποθηκεύσετε και να δώσετε πρόσβαση σε φωτογραφίες σας σε τρίτους. Η μονάδα αποθηκεύεται στο σπίτι σας και συνδέεστε σε αυτήν μέσω μιας εφαρμογής. Αυτό παρέχει τοπικό χώρο αποθήκευσης και σας δίνει τον πλήρη έλεγχο του χώρου αποθήκευσης φωτογραφιών σας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.085 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).