Στείλτε χριστουγεννιάτικες κάρτες και ευχές με το πρόσωπό σας

Το είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή μες την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν εξατομικευμένες χριστουγεννιάτικες κάρτες χρησιμοποιώντας το δικό σας πρόσωπο και τεχνητή νοημοσύνη. Υποστηρίζει και δωρεάν παραγωγή βίντεο.

santa me movio

Αν θέλετε να ευχηθείτε για τα με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο, δοκιμάστε τον δωρεάν διαδικτυακό τόπο Santa-Me Movio. Μπορεί να στείλει σε email μία προσωπική σας , έχοντας το πρόσωπό σας σαν Άγιο Βασίλη και με τις δικές προσαρμοσμένες ευχές.

Δεν απαιτεί εμπειρία και γραφιστικές ικανότητες, αφού εσείς απλά ανεβάζετε μία σας και γράφετε τις προσωπικές σας ευχές. Το πρόγραμμα μέσω της τεχνητής νοημοσύνης αναλαμβάνει να κάνει όλη την δουλειά. Βρίσκει και αντιγράφει το πρόσωπό σας από την φωτογραφία που ανεβάσατε, την προσαρμόζει με την χρήση τεχνητής νοημοσύνης στις υπάρχοντες πρότυπες ευχητήριες κάρτες και αναγράφει σε αυτές το δικό σας κείμενο.

Τέλος του δίνετε την διεύθυνση email που θέλετε να την στείλει. Η διαδικασία δεν απαιτεί εγγραφή ή συνδρομή. Είναι εντελώς δωρεάν.

  Τα καλύτερα διαγνωστικά εργαλεία για Windows

Επιπρόσθετα έχει την δυνατότητα να δημιουργήσετε δωρεάν ένα βίντεο με βάση την συγκεκριμένη κάρτα και να το κατεβάσετε για περεταίρω χρήση ή να παραδώσετε μέσω του WhatsApp, Facebook και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Στις δοκιμές μας, βάζοντας φωτογραφίες διαφόρων πολιτικών προσώπων και γράφοντας αντίστοιχες ευχές ή ατάκες, φαίνεται ότι το ΑΙ δουλεύει αρκετά καλά και το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό. Μην σας μπαίνουν όμως ιδέες για πλάκες.

Santa-me,movio,cart,Ευχές,Χριστούγεννα,κάρτα

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).