Στείλτε χριστουγεννιάτικες κάρτες και ευχές με το πρόσωπό σας

Το Movio είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή μες την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε εξατομικευμένες χριστουγεννιάτικες χρησιμοποιώντας το δικό σας πρόσωπο και τεχνητή . Υποστηρίζει και δωρεάν παρ βίντεο.

santa me movio

Αν θέλετε να ευχηθείτε για τα Χριστούγεννα με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο, δοκιμάστε τον δωρεάν διαδικτυακό τόπο Santa-Me Movio. Μπορεί να στείλει σε email μία προσωπική σας κάρτα, έχοντας το πρόσωπό σας σαν Άγιο Βασίλη και με τις δικές προσαρμοσμένες ευχές.

Δεν απαιτεί εμπειρία και γραφιστικές ικανότητες, αφού εσείς απλά ανεβάζετε μία φωτογραφία σας και γράφετε τις προσωπικές σας ευχές. Το πρόγραμμα μέσω της τεχνητής νοημοσύνης αναλαμβάνει να κάνει όλη την δουλειά. Βρίσκει και αντιγράφει το πρόσωπό σας από την φωτογραφία που ανεβάσατε, την προσαρμόζει με την χρήση τεχνητής νοημοσύνης στις υπάρχοντες πρότυπες ευχητήριες κάρτες και αναγράφει σε αυτές το δικό σας κείμενο.

Τέλος του δίνετε την διεύθυνση email που θέλετε να την στείλει. Η διαδικασία δεν απαιτεί εγγραφή ή συνδρομή. Είναι εντελώς δωρεάν.

Επιπρόσθετα έχει την δυνατότητα να δημιουργήσετε δωρεάν ένα βίντεο με βάση την συγκεκριμένη κάρτα και να το κατεβάσετε για περεταίρω χρήση ή να παραδώσετε μέσω του WhatsApp, Facebook και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Στις δοκιμές μας, βάζοντας φωτογραφίες διαφόρων πολιτικών προσώπων και γράφοντας αντίστοιχες ευχές ή ατάκες, φαίνεται ότι το ΑΙ δουλεύει αρκετά καλά και το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό. Μην σας μπαίνουν όμως ιδέες για πλάκες.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best viral straight into your inbox!
Santa-me,movio,cart,Ευχές,Χριστούγεννα,κάρτα

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).