Δείτε το νέο menu που φέρνει το Windows 10 Anniversary Update


Η επερχόμενη επετειακή ενημέρωση του Windows 10 (Windows 10 Anniversary Update) θα φέρει πολλές σημαντικές αλλαγές στους χρήστες του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft, όπως το επανασχεδιασμένο μενού Έναρξης που υποτίθεται ότι θα παρέχει ευκολότερη πρόσβαση στις εγκατεστημένες εφαρμογές.new windows 10 start menu

Δεν είναι μυστικό ότι η Microsoft προσπαθεί να βελτιώσει το Windows 10 για να δεχτεί τα universal apps και το νέο μενού Έναρξης, θα φέρει πίσω το “Όλες οι εφαρμογές” που ήταν διαθέσιμο στο Windows 8.1.

Αυτό σημαίνει ότι άμεσα από το Start menu θα μπορείτε να δείτε όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές, ευκολότερα από ό, τι στην τρέχουσα έκδοση του menu.

“Η λίστα “Όλες οι εφαρμογές” είναι απαραίτητη για την κατανόηση των εφαρμογών που έχετε στη συσκευή σας. Έχουμε φέρει αυτή τη λίστα στο πάνω επίπεδο του UI για να μειωθούν τα κλικς & η κύλιση. Το γεγονός αυτό καθιστά ευκολότερη την πρόσβαση στις εφαρμογές από τη λίστα “Όλες οι εφαρμογές.”

Η πιο εντυπωσιακή αλλαγή είναι η προσθήκη ενός κουμπιού hamburger που κρύβει επιπρόσθετες ρυθμίσεις στο μενού Έναρξης.

Μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα αλλά και στο παρακάτω GIF, το νέο μενού Έναρξης σε δράση.

Η αριστερή πλευρά έχει επανασχεδιαστεί για να συμπεριλαμβάνει το κουμπί hamburger το οποίο αποκαλύπτει περισσότερες ρυθμίσεις μόνο όταν πατηθεί.

Οι προτιμήσεις του λογαριασμού χρήστη έχουν μετακινηθεί κάτω από αυτό το εικονίδιο, όπως ακριβώς και οι ρυθμίσεις συστήματος.z5PBtXJEI4tFey

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news