Πώς να ενσωματώσετε το Facebook Chat στη σελίδα σας

Chat στη σελίδα σας: Ψάχνετε για μια απλή και εναλλακτική λύση για chat συνομιλιών στην επιχείρησή σας;

Παρακάτω θα δούμε πως μπορείτε να δημιουργήσετε ένα widget συνομιλίας από το Facebook Messenger, αλλά και πως θα το προσθέσετε στο site σας για να συνομιλείτε με τους επισκέπτες σας σε πραγματικό χρόνο.

Το νέο σας Chat θα λειτουργεί τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και σε κινητά τηλέφωνα. Θα πρέπει να έχετε μια σελίδα στο Facebook.

Ας ξεκινήσουμε

Από τη σελίδα developers.facebook.com κάντε κλικ στο κουμπί “Προσθήκη νέας εφαρμογής” για να δημιουργήσετε μια νέα εφαρμογή στο Facebook.Facebook Chat

Δώστε στην εφαρμογή σας ένα όνομα και κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία για να αποκτήσετε ένα μοναδικό αναγνωριστικό της εφαρμογής σας. Θα είναι μια απλή ακολουθία ψηφίων όπως 1234567890000000000.

Από τη σελίδα σας στο Facebook τώρα, κάντε κλικ στην καρτέλα Ρυθμίσεις, επιλέξτε την Πλατφόρμα του Messenger, Whitelisted Domains, και πληκτρολογήστε την διεύθυνση URL της σελίδας σας. Κάντε κλικ στο Αποθήκευση. Μπορείτε να προσθέσετε πολλά domains αν θέλετε να ενσωματώσετε το ίδιο chat σε πολλές σελίδες.

Μετά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το αναγνωριστικό της σελίδας σας στο Facebook που επιθυμείτε να συνδεθείτε με το chat. Όλες οι αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες σας θα εμφανίζονται στα εισερχόμενα αυτής της σελίδας.

Έχουμε τελειώσει σχεδόν. Ανοίξτε ένα αρχείο (footer.php) και αντιγράψτε-επικολλήστε τον παρακάτω κώδικα. Θα πρέπει να αντικαταστήσετε το App_ID (από το App που φτιάξατε στη σελίδα developers.facebook.com) και το Facebook Page_ID από την σελίδα σας στο Facebook.

 

Αυτό ήταν. Το Facebook Chat σας είναι ήδη στην ιστοσελίδα σας. Εάν δεν το βλέπετε διαγράψτε τη μνήμη cache και βεβαιωθείτε ότι το domain της σελίδας σας έχει καταχωρηθεί στις ρυθμίσεις του Facebook Page.

Με το Facebook Messenger Chat, μπορείτε να ορίσετε κάποιο αυτοματοποιημένο χαιρετισμό που θα εμφανίζεται μόλις ένας επισκέπτης σας ξεκινάει μια συνομιλία. Ομοίως, μπορείτε να ρυθμίσετε ένα που θα αναφέρει ότι δεν βρίσκεστε τον υπολογιστή.

Μπορείτε να δημιουργήσετε αυτά τα , από τη σελίδα σας στο Facebook, Ρυθμίσεις, Μηνύματα και Βοηθός Απαντήσεων

Σημείωση για τους χρήστες του Adblock

Σημειώστε ότι το chat εμφανίζεται μέσω του Facebook. Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε πρόσθετο adblock που αποκλείει την φόρτωση προσθηκών από τα κοινωνικά δίκτυα, δεν θα εμφανίζεται.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).