Πώς να στείλετε μηνύματα στον εαυτό σας στο Facebook Messenger

Το γνωρίζετε ότι μπορείτε να στείλετε μηνύματα στον εαυτό σας στο Facebook Messenger ? Δείτε σε αυτό το άρθρο, το πως να το κάνετε .

Καμμιά φορά χρειάζεται να σημειώσουμε κάτι πρόχειρα το οποίο θα πρέπει να το ξαναδούμε από άλλο υπολογιστή και σε άλλο μέρος. Για παράδειγμα το να σημειώσουμε κάτι εν ώρα εργασίας και το ξαναδούμε στο σπίτι. Ένας εύκολος τρόπος για να σημειώσετε ένα κείμενο είναι να το στείλετε μήνυμα στον εαυτό σας. Οι περισσότερες εφαρμογές μηνυμάτων σας επιτρέπουν να το κάνετε, αλλά το ξέρετε ότι μπορείτε να στείλετε μηνύματα στον εαυτό σας και μέσω του Facebook Messenger?

Αν είστε σε web εφαρμογή τότε πηγαίνετε στο ιστότοπο του Facebook Messenger, κάντε κλικ στο κουμπί νέου μηνύματος που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της στήλης ανάμεσα στα “Αιτήματα φιλίας” και στις “Ειδοποιήσεις”.

Στο πεδίο “Προς”, πληκτρολογήστε το δικό σας όνομα. Το προφίλ σας θα εμφανίζεται στην κορυφή μαζί με μια λίστα όλων των φίλων σας με ίδιο όνομα. Επιλέξτε το δικό σας προφίλ και στείλτε ένα μήνυμα κειμένου ή μια εικόνα.

 

Αν είστε σε εφαρμογή smartphone, πηγαίνετε στο messenger, πατήστε το κουμπί για νέα μηνύματα, κάτω δεξιά. Και πάλι, πληκτρολογήστε το δικό σας όνομα και επιλέξτε το προφίλ σας. Στείλτε ένα μήνυμα κειμένου ή μια εικόνα από την φωτογραφική μηχανή του κινητού σας.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).