Websites για να χάσετε τον χρόνο σας όταν βαριέστε

Βαριέστε θανάσιμα; Ας δούμε μερικά websites που μπορείτε να χάσετε τον χρόνο σας και ίσως να θαυμάσετε την απίστευτη βλακεία του ανθρώπινου γένους.

website

Στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά χρήσιμα websites  με τα οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας.  Αναφέρονται σχεδόν στα πάντα και περιέχουν από συμβουλές και κόλπα μέχρι εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, ειδήσεις, παιχνίδια, μουσική και ότι μπορείτε να φανταστείτε.

Αλλά τι γίνεται αν θέλετε απλώς να περάσετε το χρόνο σας, γιατί βαριέστε; Αν δηλαδή θέλετε να χαζέψετε χωρίς να βάλετε το μυαλό σας να σκεφτεί, χωρίς να κάνετε οποιαδήποτε πνευματική εργασία; Φυσικά θα μπορούσατε να ελέγξετε το email σας, αλλά και αυτό εξακολουθεί να μετράει ως εργασία. Ίσως καλύτερα θα μπορούσατε να ελέγξετε το Facebook ή το Twitter ή το Instagram.  Αυτά είναι για όσους δεν ξέρουν την δύναμη και την ποικιλία του internet.

Έχουμε μερικές πολύ καλύτερες ιδέες. Εδώ θα βρείτε μια λίστα με τα πιο θαυμάσια μέρη για να χάσετε κυριολεκτικά τον χρόνο μέσα στο διαδίκτυο, εκτός από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τα κοινωνικά μέσα. Ετοιμαστείτε να προσθέσετε σελιδοδείκτες στα αγαπημένα σας !!!.

The Useless Web (Ο άχρηστος ιστός)

To website “The Useless Web” προσφέρει μία αποχαυνωτική, βλακώδεις και τεράστια συλλογή από εντελώς άχρηστες ιστοσελίδες που σίγουρα θα σας βοηθήσουν να περάσετε άσκοπα τον χρόνο σας και να κάψετε αρκετά εγκεφαλικά κύτταρα. Κάθε φορά που πατάτε το πλήκτρο “PLEASE” θα ανοίξει και ένα νέο παράθυρο με μία νέα άχρηστη ιστοσελίδα.

Η γκάμα που έχει είναι τεράστια και για κάθε μία ιστοσελίδα που θα ανοίξει  το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να χαλάσετε λίγη φαιά ουσία για να ανακαλύψετε τι κάνει αυτή η σελίδα. Συνήθως είναι κάποιο flash αρχείο (δώστε άδεια στο flash να τρέξει) ή ακόμα να είναι μόνο ο τίτλος της ιστοσελίδας.

Μπορούμε πάντως να πούμε ότι κάποια εξ αυτών είναι πολύ έξυπνα, ενώ κάποια άλλα θα σας κάνουν να κολλήσετε για τα καλά.

Madeon (Δημιουργείστε την δική σας μουσική beat)

Πρόκειται για ένα website που μπορείτε να δημιουργήσετε μουσικά beat κομμάτια. Φυσικά το internet είναι γεμάτο με τέτοιου είδους ιστοσελίδες αλλά αυτή ίσως να σας αρέσει και να σας κάνει να αποβλακωθείτε, περισσότερο από τα άλλα.

Μπείτε στην σελίδα Madeon.fr και αρχίστε να πατάτε με το ποντίκι σας ένα ή και περισσότερα πλακάκια. Τα μπλε είναι για τα drums, τα κόκκινα για τα μπάσα, και τα πράσινα για τις φωνές.

Δοκιμάστε διάφορους συνδυασμούς μουσικών οργάνων και φωνών μέχρι το συνεχόμενο beat να σας πάρει το κεφάλι και να απαυδήσετε. Καλή μουσική δημιουργία.

This is sand (Αυτή είναι άμμος)

Το website Thisissand το είχαμε παρουσιάσει και παλαιότερα προς τέρψη του αδηφάγου για γνώση, κοινού του iguru. Πρόκειται για μία ιστοσελίδα που σας βοηθάει να χαλαρώσετε και να μην σκέφτεστε τίποτα, ρίχνοντας απλά με το ποντίκι σας άμμο από ψηλά και χτίζοντας έτσι ένα πολύχρονο παζλ.

Για να γεμίσετε όλη την οθόνη σας θέλει μεγάλη υπομονή και χρόνο, αλλά από αυτόν φανταζόμαστε ότι έχετε πολύ. Βάλτε και λίγη φαντασία και θα κάνετε θαύματα. Μόλις μπείτε πατήστε το START για να ξεκινήσετε.

Bored.com (Βαριεστημένος.com)

Πρόκειται για μία μεγάλη συλλογή από online δωρεάν παιχνίδια. Στο Bored.com θα βρείτε από την Monopoly μέχρι παιχνίδια φυσικής και πασιέντζες.

Είναι ταξινομημένα ανά κατηγορίες για να βρείτε εύκολα με τι θα περάσετε την ώρα σας. Επιπλέον υπάρχει και ένα πεδίο αναζητήσεων. Η γκάμα είναι τεράστια και πιθανά δεν σας φτάνει μία ζωή για να παίξετε από μία φορά όλα αυτά. Κάνοντας μία αναζήτηση με την λέξη pacman βρήκαμε γύρω στα 120 διαφορετικά παιχνίδια pacman!!!!

Οι φίλοι που είναι πάνω των 50 και που ήταν οι πρώτοι που ανακάλυψαν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια στα “ουφάδικα”, θα ξαναθυμηθούν όλα παιχνίδια που έπαιζαν τότε με 5 δραχμές, όπως το Space Invaders, φιδάκι, Arkanoid κλπ. Αλλά και οι νεότεροι να διασκεδάσουν, αφού σίγουρα θα βρουν και την δική τους δεκαετία όταν ήταν 12 χρονών.

To website αυτό συγκαταλέγεται ανάμεσα στα άχρηστα διότι πολύ απλά όλα τα παιχνίδια του είναι ιδιαίτερα απλοϊκά, μικρά, χωρίς ιδιαίτερη απαίτηση μυαλού και με παντελής έλλειψη σεναρίου. Καλή διασκέδαση.

Mandalagaba

To Mandalagaba είναι μία ιστοσελίδα που μπορείτε να σχεδιάσετε 3D συμμετρική ζωγραφική. Η κίνηση του ποντικού σας δημιουργεί από δύο έως και εκατό συμμετρικές γραμμές ως προς την μία γραμμή που κάνετε εσείς.

Τα συμμετρικά σχέδια που δημιουργούνται κουνώντας το ποντίκι σας θα σας υπνωτίσουν, αλλά έτσι κιαλλιώς όταν μπαίνετε σε τέτοια sites δεν υπάρχουν και πολλές απαιτήσεις αστραπιαίας ευστροφίας και σπινθηροβόλου βλέμματος. Είναι μία χαλαρωτική ιστοσελίδα που θα σας κάνει να κολλήσετε και που την κάθε δημιουργία σας μπορείτε να την μοιραστείτε με τους άλλους βαριεστημένους φίλους σας, αφού η ιστοσελίδα φροντίζει να ονομάζει με ξεχωριστό τρόπο κάθε καρτέλα που θα ανοίξετε σε αυτήν.

Για περισσότερες πληροφορίες και κάψιμο επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του iguru με μία λεπτομερέστερη παρουσίαση που είχαμε κάνει παλαιότερα.

Οcearch (Tracker καρχαριών)

Το website Ocearch.org μπορεί να μην είναι τόσο καμένο όσο θα θέλατε, αλλά όπως και να το κάνουμε, το να  παρακολουθείτε στον χάρτη το ίχνος ενός καρχαρία, μίας θαλάσσιας χελώνας, ενός δελφινιού, μίας φάλαινας, ενός αλιγάτορα ή μία φώκιας είναι κάτι σαν να είστε μπροστά από ένα ενυδρείο και να χαζεύετε τα ψάρια.

Το εργαλείο Track Sharker της Marine Research Group OCEARCH σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε όλα τα παραπάνω ζώα που έχουν μαρκαριστεί με πομπό (και παρεμπιπτόντως όλα έχουν ονόματα),  καθώς ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία για να δείτε πόσο μεγάλο ταξίδι κάνει μέσα σε ένα χρόνο ένας καρχαρίας ή να δείτε τις καρέτα-καρέτα στην Πελοπόννησο τι βολτούλες κάνουν έξω από τον Κυπαρισσιακό κόλπο.

Gravity Points (Σημεία βαρύτητας)

Το Gravity Points είναι ένα άλλο καμένο website που προσομοιώνει την επίδραση της βαρύτητας επιτρέποντάς σας να σχεδιάσετε μικρά κέντρα βαρύτητας στην οθόνη σας. Στη συνέχεια, ακόμα μικρότερα αντικείμενα που ίπτανται θα συρρέουν σε αυτά τα κέντρα βαρύτητας και θα περιστρέφονται γύρω τους.

Όσο περισσότερα κέντρα βαρύτητας σχεδιάζετε, τόσο περισσότερες οι δυνάμεις που θα αρχίσουν να ανταγωνίζονται η μία την άλλη, καθιστώντας την οθόνη σας ακόμα πιο χαοτική. Και ναι, τα σημεία βαρύτητάς σας μπορούν να απορροφούν το ένα το άλλο για να δημιουργήσουν μια μαύρη τρύπα. Χάος, πλήρες χάζεμα και καμία υποψία σκέψης. Θέλετε κάτι άλλο?

Σας ευχόμαστε ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο!!!

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.111 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).